BLOG

   

LINDA.nl

LINDA.nl

04-10-2022

Op dierendag stonden wij met een artikel op LINDA.nl Super leuk! Heb jij het al gelezen?

Op de radio!

Op de radio!

25-09-2022

Wij zijn vandaag op SCHIE FM te horen geweest. Een leuk interview gehad en daarbij verteld over de regenboog actie. Een superleuke ervaring!

Regenboog actie!

Regenboog actie!

24-09-2022

Regenboog-brug Voor hondjes die binnenkort de regenboog brug zullen passeren hebben wij een spceciale actie! We zetten jouw viervoeter gratis op de foto! Zo willen wij meewerken aan een waardig afscheid en een herinnering van oneindige waarde. Voor meer informatie kan je een mailtje sturen.

September Giveaway!

September Giveaway!

Winactie!

Het ras van de maand: English Bull Terrier Elke maand wordt er een hond in het zonnetje gezet. Nouja, in het flitslicht! De bullterrier is deze maand het ras dat mee kan doen met onze give away! Heb jij een lieve Bullterrier rondhuppelen en wil je kans maken op een gratis fotoshoot? Dit is het enigste dat je hoeft te doen: Stuur in de maand september een mailtje naar info@motherpuppers.nl Vermeld hierin: - De naam en leeftijd van jouw hond - Waarom jij vind dat je moet winnen - Een eventuele instagram naam van jouw snoet - Een foto

Kwispel party

Kwispel party

15-08-2022

Op zaterdag 10 september zullen wij aanwezig zijn op de Kwispel Party van Arctic Spits Vereniging Nederland. Hier zullen wij live minishoots doen voor €20,- Dit is inclusief bewerking van 3 foto's naar keuze. Wij geven iedereen een gratis lootje waarbij jij kans maakt op een geheel gratis fotoshoot t.w.v. €75,-!

At the park!

At the park!

18-08-2022

Vandaag ben ik weer een rondje park gegaan en heb ik wat mooie snoeten mogen fotograferen. Ik heb deze op mijn instagram verhaal gedeeld maar besloot om ze wat te bewerken met photoshop. Hier heb ik de riempjes weg gewerkt en wat licht aangepast. We hebben hier 2 knappe snoeten Tommy en Kyra!

Open dag Anicura Hoogvliet

Open dag Anicura Hoogvliet

02-07-2022

Vandaag zijn we aanwezig geweest op de Open Dag van Dierenkliniek AniCura in Hoogvliet - Rotterdam. We hebben met een leuke stand voor de deur gestaan en iedereen bij binnenkomst een kortingsvoucher gegeven van 20% korting! Het was heerlijk weer en we hebben een hoop geleerd. Zo werd er bijvoorbeeld door Marjolein van AniCura over hydrotherapy bij honden uitgelegd en kon je een kijkje nemen in de röntgenfoto-kamer. Mandy van WhatTheDog-gedragsdeskundige was ook aanwezig met goodiebags en quizvragen! We hebben een loterij gedaan waarbij de winnaar van een gratis fotoshoot vandaag bekend gemaakt zal worden! Dus als jij heb meegedaan, houd dan jouw email goed in de gaten!

Nieuwe kleur

Nieuwe kleur

Naast wit, hebben wij er vandaag een superleuke kleur bij, namelijk teal! Mooi bij een hond met een lichte vacht. Wauw!

Give away actie op instagram

Give away actie op instagram

01-06-2022

We hebben een leuke instagram give away gedaan en Gordo de rottweiler was de winnaar! Wat hebben we superveel leuke reacties gehad. Bijna 2000 reacties op ons bericht! Wij gaan dit zeer zeker nog vaker doen dus houd onze instagram goed in de gaten!

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram